Cum a fost Târgul PACK EXPO 2016?

Cum a fost Târgul PACK EXPO 2016?

 

Evenimentul PACK EXPO 2016, care a avut loc la Romexpo in perioada 27-30 septembrie, a transformat țara noastră într-un pol reprezentativ pentru industria de ambalaje din Europa. Astfel, 9.41% dintre vizitatorii târgului au fost din Europa, Statele Unite, America de Nord, Asia şi Canada.

Conferinta Pack Expo a oferit cadrul pentru dezbaterea a doua probleme de actualitate: taxa pe ambalaje si risipa alimentara.

Per total, specialiştii bulgari au fost cei mai numeroşi vizitatori străini ai târgului, urmaţi îndeaproape de cei din Republica Moldova.

În plus, 87,49% din totalul vizitatorilor au fost persoane cu funcţii de decizie: director general (22,76%), antreprenor (22,15%), director de vânzări (12,88%), director executiv (10,49%).

Domeniile de activitate cu cei mai mulţi vizitatori prezenţi au fost: industria alimentară (26,80%), producători de ambalaje (22,56%), producători de etichete (10,10%) şi retail/FMCG (9,15%).

 pack1

 

„Pack Expo a oferit cadrul pentru dezbaterea a două probleme de actualitate: taxa pe ambalaje şi risipa alimentară. Evenimentul a beneficiat de prezenţa la vârf din partea autoriţărilor, asociaţilor din industria alimentară şi de packaging, firmelor de specialitate. Audienţa a fost numeroasă, iar presa românească a arătat un interes deosebit faţă de tematica expoziţiei, fiind prezentă într-un număr foarte mare”, au anunţat organizatorii evenimentului.

De asemenea, Pack Expo a însemnat patru zile în care peste 100 de echipamente au funcţionat, vizitatorii au asistat la demonstraţii, au primit consultanţă de specialitate şi au făcut achiziţii la faţa locului.

În total, peste 70 de producători de ambalaje şi etichete au prezentat ambalaje revoluţionare, idei inovative, reprezentând reale surse de inspiraţie pentru vizitatorii târgului PACK EXPO.

 

Surse: jurnaluldeafaceri.ro, pack-expo.ro

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.